Hoe krijgt u een opdracht via dotConnect?

dotConnect komt graag in contact met interim HR & Recruitment professionals. Om in aanmerking te komen voor opdrachten via dotConnect, kunt u zich bij ons inschrijven. Op deze pagina vindt u een toelichting op onze werkwijze

U bent interim HR of Recruitment professional

Inschrijven
Om via dotConnect in aanmerking te komen voor een interim hr of recruitment opdracht, kunt u zich inschrijven op dotConnecthr&recruitment. Voor alle opdrachten wordt een automatisch selectieproces uitgevoerd, waar alle ingeschreven kandidaten in worden betrokken


De inschrijving

Om de automatische selectie van kandidaten zo nauwkeurig mogelijk te kunnen doen, brengen wij uw vakkennis en arbeidservaring gedetailleerd in kaart. Het aanmaken van een profiel kost u daarom ook wat extra tijd, gemiddeld 20 - 30 minuten. Dit betaalt zich terug doordat u daarmee altijd relevante uitnodigingen van ons ontvangt.


De opdrachten

U krijgt per mail een uitnodiging voor iedere opdracht die aansluit bij uw profiel. Als u geïnteresseerd en beschikbaar bent, kunt u direct (online) reageren en een gerichte motivatie sturen. Alle reacties worden direct en anoniem aan de opdrachtgever doorgegeven.


De opdrachtgevers

Opdrachten kunnen worden geplaatst door dotConnect zelf of direct door opdrachtgevers van dotConnect.


Uitnodiging voor een kennismakingsgesprek

De best passende kandidaten worden door de opdrachtgever uitgenodigd voor een vervolg van de opdracht. Daarvan ontvangt u persoonlijk bericht. Op dat moment worden ook uw contactgegevens aan de opdrachtgever doorgegeven en krijgt u direct contact met de opdrachtgever.


U bent de geschikte kandidaat

Als blijkt dat u de geschikte kandidaat bent, dan volgt nog de administratieve afhandeling. Uw profiel blijft in de database, maar draait pas actief mee in de zoekopdrachten, zodra uw huidige opdracht ten einde loopt.