Database met ruim 1.000 interim HR & Recruitment professionals

Met ruim 1.000 interim HR & Recruitment professionals in bestand en onze snelle manier van matchen, is de feedback van onze klanten dat we altijd verbazingwekkend snel met verbluffend goede kandidaten komen voor een marktconform tarief.

Ruim 1.000 interim HR professionals

Database met professionals

dotConnect bouwt sinds najaar 2009 aan het beste bestand met interim human resource & recruitment professionals in Nederland. Honderden reeds bij ons bekende hr & recruitment interimmers werden direct bij de start van dit label uitgenodigd om een profiel aan te maken. En door onze snel groeiende reputatie als vernieuwende interim bemiddelaars in een lastig economisch klimaat, groeide het bestand van dotConnectHR&Recruitment snel naar een van de meest complete bestanden van Nederland met uitsluitend interim hr & recruitment professionals.

Vandaag de dag staan er ruim 1.000 interim human resource & recruitment professionals ingeschreven bij dotConnect. Onze ervaring is dat we hiermee alle vragen van opdrachtgevers snel en goed kunnen invullen. En ons bestand groeit nog steeds, maandelijks met tientallen nieuwe inschrijvingen.

Het type functies waarin wij kunnen voorzien varieert van uitvoerende maar wel specialistische interim hr adviseurs, interim projectmanagers human resources en interim recruiters, interim HRM of HRD specialisten of een interim manager human resources of directeur HR.

Alle kandidaten worden vroeg of laat persoonlijk gezien en gesproken door de bemiddelaars van dotConnect en alvorens iemand voor te stellen worden referenties telefonisch gecheckt. Zo zijn wij continu met ons huiswerk bezig om ons bestand verder te verrijken en verbeteren.

De beste manier om u zelf hiervan te overtuigen, is om de proef op de som te nemen en uw volgende aanvraag voor een tijdelijke HR of Recruitment professional (ook) bij dotConnect uit te zetten.

Proberen? Bel ons op (035) 695 35 40 of mail naar info@dotconnect.nl