Profiel aanmaken of inloggen

 

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers kunnen zich bij dotConnect inschrijven indien zij zelf op zoek willen naar een interim professional. U kunt het hele proces zelf doen, van het invoeren van uw opdracht tot het uitnodigen van interim managers en de selectie van de meest geschikte kandidaten. Het proces is volledig geautomatiseerd. Als u bent ingeschreven wordt u op duidelijke en eenvoudige manier door het hele proces heen geleid.

Interim professionals
Interim managers komen via dotConnect in aanmerking voor communicatieve interim opdrachten, nadat zij zijn ingeschreven bij dotConnectcommunicatie. Voor alle opdrachten wordt een automatisch selectieproces uitgevoerd, waar alle ingeschreven kandidaten in worden betrokken. De inschrijving Om de automatische selectie van kandidaten zo nauwkeurig mogelijk te kunnen doen, brengen wij uw vakkennis en arbeidservaring gedetailleerd in kaart. Het aanmaken van een profiel kost u daarom ook wat extra tijd, gemiddeld 20 - 30 minuten. Dit betaalt zich terug doordat u daarmee altijd relevante uitnodigingen van ons ontvangt.

Nog niet ingeschreven
Heeft u nog geen profiel bij dotConnect? Dan kunt u dat hieronder aanmaken.

Inloggen
Heeft u in het verleden al een profiel bij ons aangemaakt? Dan kunt u hieronder inloggen. 


Inschrijven en profiel aanmaken

Nog geen account? Registreer u dan gratis op dotConnect en neem even de tijd voor gedetailleerd profiel. Dan krijgt u de opdrachten aangeboden die echt bij u passen zodra deze actueel zijn. 

Inschrijven

Heeft u al een profiel? Dan kunt u hier inloggen

E-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord kwijt?