Meer informatie over het gebruik van dotConnect

Op deze pagina vindt u een aantal van de belangrijkste onderdelen van het gebruik van dotConnect nader toegelicht. Zowel over het plaatsen van een opdracht, het reageren erop en het inschrijven als interim professional. 

  Inschrijven als interim professional bij dotConnect
  Hoe plaats je jezelf in de schijnwerpers als financiƫle interim professional bij dotConnectFinance? Zet je je beste beentje voor als je geselecteerd bent.
  Lees verder
  Het up-to-date houden van je profiel
  Met een up-to-date profiel word je sneller voor een opdracht geselecteerd. Zodra dotConnect een nieuwe opdracht ontvangt vergelijken we met een uitgebreide matching (onze 3-voudige matchmethode) welke interim professionals aan het profiel voldoen. De veel gestelde vraag is dan ook: Waar moet ik op letten?
  Lees verder
  Uw opdracht laten uitvoeren door dotConnect
  Indien u er als opdrachtgever voor kiest de best passende interim professional door dotConnect te laten zoeken, dan profiteert u van de jarenlange ervaring van de professionele bemiddelaars van dotConnect. Zij kennen de markt, zijn vertrouwd met de functie eisen en combineren dat met een enorme praktische ervaring in bemiddelen.
  Lees verder
  Zelf een interim professional zoeken
  Bij dotConnect heeft elke opdrachtgever de keus: Plaats ik zelfstandig een zoekopdracht in de database. Of laat ik de medewerkers van dotConnect zoeken naar de meest geschikte interim professional voor mijn opdracht. Oftewel: Zelf zoeken, of laten zoeken??
  Lees verder
  Reageren op een interim opdracht
  Je wordt uitgenodigd voor een opdracht indien er een voldoende match is tussen de opdracht en jouw profiel. Wat is dan de beste manier om in aanmerking te komen voor die opdracht? We raden je aan om snel maar ook zorgvuldig te reageren als je belangstelling hebt voor de interim opdracht in kwestie.
  Lees verder
  Frequently Asked Questions Extra
  Hoog scorend op de Top Tien veel gestelde vragen: "Waarom word ik niet geselecteerd?" Daarom in deze Insite een kleine selectie van prangende vragen en verhelderende antwoorden. Warm aanbevolen voor iedereen die zich beter in de schijnwerpers wil plaatsen..
  Lees verder